Pagina's

Over mij

Mijn naam is Petra, ik ben 28 jaar oud en het bloggen staat bij mij nog in de kinderschoenen. Na hele fijne blogs te hebben gezien bij vrienden van me, besloot ik de stoute (kinder)schoenen maar eens zelf aan te trekken. En dit is het resultaat.

Een kaartje sturen is voor mij als het geven van een knuffel, zoen of knipoog. Ik wil dat doen met aandacht en zorg. Zo ook met cadeautjes, alleen is er soms niet heel veel invloed uit te oefenen op de inhoud van het pakje. Een vriendin vraagt voor haar verjaardag bijvoorbeeld om een paar nieuwe witte sokken, omdat ze deze héél hard nodig had. Gelukkig kan ik me dan uitleven op de verpakking en daar iets persoonlijks en moois van maken! Zodat ze maar wát graag het cadeautje opent... of het juist het liefst onuitgepakt in de vensterbank zet (maar dan heeft ze alsnog geen sokken).

Voor mij is delen dé manier om te kunnen genieten. Daarom deel ik graag mijn zoektocht naar inspiratie en de uitkomsten ervan. En mocht je nu zelf ook van delen houden, laat mij dan weten wat jou heeft geïnspireerd aan mijn schrijfsels!